- bagietki ( u mnie z braku laku były zwykłe bułki)
- pieczarki
- cebula
- szynka
- salami
- papryka
- ser
- przyprawy
Wykonanie:
Pieczarki podsmażamy z cebulka i doprawiamy na końcu. Ser trzemy na tarce, paprykę kroimy w drobne kawałeczki. Wędlinę i salami kroimy, jeżeli nie są w plasterkach. Bułki/ bagietki kroimy na pół i delikatnie palcami ugniatamy środek. W zrobione wgłębienie nakładamy pieczarki, kładziemy paprykę, salami, szynkę i posypujemy serem. Wkładamy do piekarnika na rozgrzanego na ok 170 stopni na ok 10 min (do momentu, aż ser się rozpuści). Podajemy gorące z ketchupem, majonezem lub sosem czosnkowym.
Ola
39 yrs old Senior Editor Kleon McFall, hailing from Sault Ste. Marie enjoys watching movies like "Edward, My Son" and Poi. Took a trip to Rock-Hewn Churches of Ivanovo and drives a Ferrari 250 Testa Rossa. Dowiedz sie wiecej
OdpowiedzUsuń